Max Projects B.V.
Offerte Aanvragen

Verstelbare tegeldragers zorgen voor een waterpas resultaat!

Levering en montage van keramische terras- en balkontegels

U wilt toch ook graag een vlak terras zonder uitstekende punten! Dit verzorgt Exclusive-Tiles. Oude tegels van het dak en nieuwe tegels aangbracht zonder dat u met afval blijft zitten.

Maak hier een afspraak! 

Hoe werken wij?

Voordat wij gaan beginnen, hebben wij eerst bij u op locatie gekeken.
Wij willen graag weten, de locatie van het terras, de afmetingen, hoe krijgen wij de tegels boven, voeren wij de bestaande tegels af en kunnen wij buiten om of moeten wij binnen door. Op deze manier hebben wij geen verrassingen.

Planning

De planning wordt gemaakt aan de hand van de levering van de tegels. Meestal zijn deze binnen 3 weken in Nederland of staan reeds op voorraad bij de leverancier. Pas als zeker is dat de tegels in Nederland aanwezig zijn, gaan wij over tot het maken van de definitieve afspraak. Dit doen wij in overleg met onze onderaannemers voor bijvoorbeeld verticaal transport en afvalinzameling.

Verticaal transport

Mocht uw balkon of terras lastig te bereiken zijn of mocht het een groot terras zijn met veel afval. Dan werken wij vaak met een hijskraan. Dit om werksnelheid en onze gezondheid te behouden. Een klein balkon bevoorraden wij via een binnen lift of met een kleine verhuislift. Zowel in de lift als in huis dekken wij de vloer af ter bescherming.

Afvoeren afval  

Wij werken met verschillende afvalverwerkers door heel het land. Dit betekent dat bij een groot terras wij vaak een afvalcontainer laten leveren. Deze wordt 1 dag voor aanvang geleverd en 1 dag nadat wij klaar zijn weer opgehaald. Dit om zo minmogelijk overlast te veroorzaken. Mocht het een klein terras zijn dan nemen wij het afval meteen mee.