Exclusive Tiles

Levering & Montage

Levering en montage van keramische terras en balkon tegels

U wilt toch ook graag een vlak dakterras zonder uitstekende punten! Dit verzorgen wij! Exclusive-tiles outdoor zorgt dat de tegels op het juiste dak komen, en eventueel de oude tegels of materialen worden verwijderd. Dit zodat u niet blijft zitten met het afval.

Wilt u weten hoe wij uw dakterras of balkon maken? Komt u bij ons kijken of heeft u liever dat wij bij u komen kijken.

Hoe werken wij?

Voordat wij gaan beginnen, hebben wij eerst bij u op locatie gekeken. Dit om te voorkomen dat er fouten worden gemaakt en er geen verrassingen zijn. Denk hierbij aan, de locatie van het terras, de afmetingen, hoe krijgen wij de tegels boven, moeten wij de bestaande tegels afvoeren, kunnen wij buiten om of moeten wij binnen door. Indien wij de tegels binnendoor transporteren plakken wij alles netjes af.

Planning

De planning wordt gemaakt aan de hand van de levering van de tegels. Meestal zijn deze binnen 3 weken in Nederland of staan reeds op voorraad bij de leverancier. Pas als zeker is dat de tegels in Nederland aanwezig zijn, gaan wij over tot het maken van de definitieve afspraak. Dit doen wij in overleg met onze onderaannemers voor verticaal transport en afvalinzameling.

Verticaal transport

Mocht u balkon of terras lastig te bereiken zijn of mocht het een groot terras zijn met veel afval. Dan werken wij vaak met een hijskraan. Dit om werksnelheid en onze gezondheid te behouden. Een klein balkon bevoorraden wij via een binnen lift of met een kleine verhuislift. Zowel de lift als in huis dekken wij de vloer af ter bescherming.

Afvoeren afval  

Wij werken met verschillende afvalverwerkers door heel het land. Dit betekent dat bij een groot terras wij vaak een afvalcontainer laten leveren. Deze wordt 1 dag voor aanvang geleverd en 1 dag nadat wij klaar zijn weer opgehaald. Dit om zo minmogelijk overlast te creëren. Mocht het een klein terras zijn dan nemen wij het afval meteen mee naar de zaak.