Max Projects B.V.
Offerte Aanvragen

Breed assortiment aan keramische buitentegels 

Keramische tuin-en balkontegels

De 3 cm eramische tegels worden vaak gebruikt voor in de tuin, maar zeker ook op een (dak)terras of balkon. Mocht u op de negende verdieping van een woontoren wonen en u heeft geen inpandig terras of balkon, dan is het belangrijk om een zwaardere tegel te gebruiken. Dit om te zorgen dat de tegels niet loskomen en schade aanbrengen. Met een 3 of 4 cm keramische tegel heeft u dit probleem niet en kunt u uitgebreid genieten van uw terras of balkon.
Maak hier een afspraak! 

Keramische tegel is harder dan een betontegel

Keramische tegels zijn uniek door hun hardheid en variatie. In de volksmond gebakken klei met nog een aantal andere componenten maakt een keramische tegel top! De extreme hardheid van een keramische tegel verzekert u nog niet van een makkelijke montage op u terras, dakterras of balkon. Een juiste verdeling van steunpunten en een stabiele ondergrond zijn een must!

Harde keramische tegels hebben als voordeel dat er minimale poriën zijn waar vuil aan kan hechten. Dit betekent dat u een onderhoudsarm terras, dakterras of balkon heeft. Morst u drinken, eten, vettigheid of tekenen de kinderen op de tegels. Geen probleem. U kunt een keramische tegel makkelijk schoonmaken.

 

Reinigen keramische tegels

Keramische tegels en straatwerk maakt u nooit schoon met een hogedrukreiniger. Dit beschadigt namelijk het oppervlak van de tegel en zorgt ervoor dat vuil zich makkelijker kan hechten. Het makkelijkste is warm water met groene zeep. Kort laten intrekken en daarna met schoonwater afspoelen, zo houd u de keramische tegels het netst.

Verstelbare tegeldragers

Verstelbare tegeldragers worden toegepast onder keramische tegels die wij aanbrengen op een dakterras of balkon. Door deze tegeldragers kunnen de tegels op een ongelijke ondergrond horizontaal worden gelegd en kan het water door de open voegen tussen de tegels afgevoerd worden. Tegeldragers zijn bedoeld voor 2 tot 5 cm keramische tegels.