Exclusive Tiles

Houtlook-tegels

Keramische houtlook tegels

De vraag naar houtlooktegels voor binnen en buiten is enorm. De ontwikkeling van houtlook tegels gaat steeds verder en zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. De kwaliteit van de keramische houtlooktegels is altijd goed geweest, maar de detaillering en afwerking heeft nog wel eens te wensen overgelaten. Dit is gelukkig niet meer aan de orde.

Keramische houtlook ‘net echt’

Tegenwoordig zijn de houtlooktegels niet meer van echt te onderscheiden, maar met een aantal grote voordelen. Vooral het onderhoudsarme voordeel van keramische tegels zorgt dat er veel wordt gekozen voor houtlooktegels. Het eigengewicht van de houtlook tegels is nagenoeg hetzelfde als van gewoon hout en de aanschaf en aanleg prijs is gelijk of zelfs iets voordeliger. Een breed scala aan houtlook tegels is er in 1&2 cm tegels, ook de 3 cm tegels komen er in steeds meer houtlook varianten.

Aanbrengen van houtlookbalkontegels

Het aanbrengen van een houtlook tegel. Wij adviseren dit in 3 verbanden, dit is halfsteens verband, driekwart verband of wildverband. Wat zijn de verschillen? Er is natuurlijk een verschil in uiterlijk, het lijnenspel en daarbij de uitstraling die wordt gecreëerd. Wilt u een terras in wildverband, dit is meer arbeidsintensief en daarmee ook iets duurder.

Houtlook tegels voor binnen  

Een parketvloer van keramiek is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mooie strakke tegelvloer met houtlook tegels. In halfsteens verband, wildverband of zelfs in een visgraatpatroon. Deze keramische parketvloeren zijn er in verschillende tinten en patronen. Wilt u meer weten over keramische houtlooktegels voor binnen. Neem dan contact op voor een afspraak in onze showroom.