Max Projects B.V.
Offerte Aanvragen

''Het lijkt net echt hout''

Keramische houtlook tegels

De vraag naar houtlooktegels voor binnen én buiten is enorm. Houtlook tegels zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden door perfecte detaillering en afwerking. Voor uw balkon of dakterras zijn er drie formaten: 40x80 30x120 en 40x120. De genoemde afmetingen zijn in cm en verkrijgbaar in 2 of 3 cm dik. 
Vraag een offerte aan! 

Keramisch houtlook ‘net echt’

Tegenwoordig zijn de houtlooktegels niet meer van echt te onderscheiden, echter met een aantal grote voordelen. Vooral het onderhoudsarme aspect van de keramische tegels zorgt ervoor dat er veel wordt gekozen voor houtlooktegels. Het eigengewicht van de houtlook tegels is nagenoeg hetzelfde als van gewoon hout en de aanschaf en aanleg prijs is gelijk of zelfs iets voordeliger. Een breed scala aan houtlook tegels is er in 1 & 2 cm tegels, ook de 3 cm tegels komen er in steeds meer houtlook varianten.

Aanbrengen van houtlook tegels

Wij adviseren dit in 3 verbanden, dit is halfsteens verband, driekwart verband of wildverband. Wat zijn de verschillen? Er is natuurlijk een verschil in uiterlijk, het lijnenspel en daarbij de uitstraling die wordt gecreëerd. Wilt u een terras in wildverband, dit is arbeidsintensiever en daarmee ook iets duurder.

Houtlook tegels voor binnen  

Een parketvloer van keramiek is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mooie strakke tegelvloer met houtlook tegels. In halfsteens verband, wildverband of zelfs in een visgraatpatroon. Deze keramische parketvloeren zijn er in verschillende tinten en patronen. Wilt u meer weten over keramische houtlooktegels voor binnen? Neem dan contact op voor een afspraak in onze showroom.
Direct een afspraak maken!