Exclusive Tiles
Exclusieve keramische tegels dakterras en balkon

Terras en Balkontegels

Exclusive-tiles Outdoor levert en monteert balkon tegels vanaf 2 m2 door heel Nederland

Het mooi maken van u balkon met balkon tegels. Keramische balkontegels die worden gemonteerd en verkocht door Exlusive-tiles Outdoor zijn 2/3/4 of 5 cm dik. Welke dikte noodzakelijk is hangt af van de belasting of de hoogte van het dak. Deze tegels komen meestal uit Italië of Spanje, maar Polen wordt gezien als een opkomend land in het maken van Keramische tegels die voldoen aan de kwaliteitseisen voor op een dak of balkon.

Met keramische balkon tegels kan u snel en makkelijk een luxe balkon of dakterras creëren. Exclusive-Tile outdoor heeft binnen 1 a 2 dagen u bestaande terras verwijderd en de nieuwe keramische balkon tegels aangebracht, vlak en op de gewenste hoogte. 

 

In 5 stappen naar dakterras of balkon met keramische balkon tegels!

1) Meet de lengte en breedte van u balkon op,

2) Maak foto’s van u balkon uit verschillende hoeken, deze hebben wij nodig voor het maken van een scherpe prijs.

3) Hoe kunnen wij u balkon bereiken? Kan dit met een binnen lift, met een verhuislift of hebben wij een hijskraan nodig.

4) Mocht u bestaande balkon oud zijn, dan is het zeker goed om het dakleer te inspecteren en controleren. U wilt niet dat het dak lek is of beschadigd en er komt daarna een nieuw terras over. Exclusive-tile controleert altijd het dakleer. Mochten wij gebreken constateren dan gaan we eerst zorgen dat dit gemaakt wordt.

5) Heeft u een beton balkon (prefab balkon) dan onderneemt u dezelfde stappen behalve 4.

Met deze informatie kunnen wij een volledige en nette offerte opstellen. Vraag hier u offerte aan!

Leveren en monteren van Keramische balkontegels binnen 8 weken!

Wat is de levertijd van Keramische Balkontegels en wanneer wordt het werk uitgevoerd is een veel gestelde vraag. De meeste tegels zijn binnen 3 weken in Nederland. Dit indien u een voorraad tegel heeft besteld. Mocht het een tegel zijn die niet op voorraad is dan kan dit 6 tot 8 weken duren. Een afspraak voor montage wordt pas gemaakt wanneer wij zeker zijn dan de keramische tegels in Nederland zijn.

Project-tegels vanaf 100m2 voor Aannemers, projectontwikkeling, vve beheer

Een Keramische tegel zorgt voor een luxe uitstraling van een dakterras, balkon, galerij of binnenplaats. Voor grote projecten werken wij een lijn ‘Project tegels’ Dit is een selectie verschillende kleuren keramische tegels die wij bij afname van minimaal 100m2 scherp kunnen aanbieden inclusief montage en paszagen.

Vraag hier een offerte en samples aan voor u project van minimaal 100m2  

 

Keramische tegels verschillende uitstralingen en afmetingen

Voor ieder balkon, terras of tuin is er een keramische tegel. Dit betekent in uiterlijk maar ook in formaat. U kunt hierbij denken aan een houtlook, betonlook, natuursteen, marmer en nog veel meer afwerkingen voor een keramische tegel. Naast de verschillende afwerkingen zijn er ook verschillende formaten keramische tegels. We hebben het al gehad over de diktes, 2/3/4/5 cm dikke keramische tegels, maar ook de lengte en breedte in keramische tegels zijn verschillende. Hier vindt u een opsomming.

Verschillende keramische tegel afmetingen
60x60
60x90
30x120
40x120
40x80
50x100
75x75
90x90
120x120

Wij bij Exclusive-Tiles outdoor werken vaak met een voor geselecteerde assortiment keramische tegels. Dit om de leversnelheid en gemak in keuze te kunnen garanderen voor een nette verkoopprijs. U kan begrijpen dat een unieke tegel ook een unieke prijs heeft en het onze taak als leverancier en verwerker is om te zorgen dat u niet verrast wordt. Mocht u wel iets unieks willen dan kunnen wij u daar zeker ook bij helpen.

Keramische tegels voor binnen en buiten

Verschillende leveranciers hebben keramische tegels in hun collectie die zowel voor binnen als buiten geschikt is. De binnentegels zijn over het algemeen 1cm dik en de buitentegels 2cm. U kunt bij ons in de showroom op de Overtoom 400H te Amsterdam de mogelijkheden bekijken. Tevens presenteren wij hier ook een dakterras tuin van 50m2. Zo kunt u een goed beeld krijgen van hoe het er bij u thuis uit kan komen te zien.