Exclusive Tiles
Offerte Aanvragen

'Zoekt u iets unieks voor binnen'

 

 

Keramische binnen tegels voor wand en vloer.

Bent u opzoek naar unieke binnen tegels, voor op uw vloer of wand in de badkamer, keuken, woonkamer of ander gedeelte van het huis. Dan bent u bij Exclusive-Tiles indoor aan het juiste adres. Wij werken met verschillende tegel leveranciers en vooral ook tegel fabrieken om unieke tegels in onze collectie te hebben.
Maak hier een afspraak! 

Denk hierbij aan:
• 3D tegels
• Mozaïektegels
• Slaps (dit zijn grote keramische platen van 4mm dik)
• Terazzo tegels
• Natuursteen tegels
• Marmer

De samenwerking met Dandy Studio’s maakt dat wij zowel beschikken over een showroom om de verschillende vloer- en wandtegels te showen als ook de verschillende slaps en grote tegels. Dandy Studio’s beschikt over de mogelijkheid om volledige ontwerpen te maken. Of het nu badkamers, keukens of gehele woningen zijn.

Denk hierbij aan:
• 3D ontwerp voor visualisatie

Hoe kiest u de perfecte binnen tegel.

Het is makkelijk om online kleuren combinaties te maken en voorbeeld tegels te zoeken voor uw ontwerp. Deze neemt u mee om de tegels vervolgens in het echt uit te zoeken. In de showroom brengen wij de sample tegels samen om meer gevoel te krijgen bij de kleuren en soort tegels. Dit samen met een 3D ontwerp geeft u meer gevoel bij uw tegelkeuze en indeling in de ruimte. Wilt u meer informatie over Dandy Studio’s? Of wilt u tegels online bestellen. Dit kan heel makkelijk bij Dandy Bathrooms.

Installatie service door Dandy tegelzetter,

U kan bij ons alleen de binnen tegels kopen en door u tegelzetter of aannemer laten verwerken. Maar mogelijk wilt u de tegels ook door ons laten verwerken. Dit is mogelijk en hiervoor kan u op hetzelfde moment een offerte voor opvragen.

Bezoek Dandy tegelstudio's