Exclusive Tiles

Levering & Montage

Levering en montage van keramische tegels voor buiten

Het aanbrengen van tegels, op u dakterras of balkon is een specialisme. Een aantal belangrijke factoren zijn het type ondergrond en het afschot van het dak, maar ook het formaat van het dak en de te overbruggen hoogte. Exclusive-tiles komt altijd op locatie kijken, om te zorgen dat de juiste keramische tegels worden besteld, maar ook het juiste drager systeem voor u dakterras.

Perfecte montage

U wilt toch ook graag een vlak terras zonder uitstekende punten! Dit verzorgen wij! Exclusive-tiles zorgt dat de tegels op het juiste dak komen, en eventueel de oude tegels of materialen worden verwijderd. Dit zodat u niet blijft zitten met het afval. Zoals u mogelijk heeft gelezen bestaan er ook diverse formaten keramische tegels, dit betekend ook diverse manieren van monteren.

Wilt u weten hoe wij uw dakterras of balkon maken? Kom eens kijken bij Windsor Bathroom Shop Amsterdam. Hier hebben wij een strakke showtuin!

Het leggen

Het laatste punt van aandacht is het leggen van de keramische tegels voor buiten. Hier moet immers wel een specialist aan te pas komen om dit goed te doen. Zo is het belangrijk dat er goed met de ondergrond wordt omgegaan. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het feit dat vocht geen kans maakt tegen de tegel. Omdat het vocht zich niet moet verzamelen onder de tegel is het belangrijk om hier specifieke materialen onder te leggen om dit te voorkomen. Daarnaast moet alles natuurlijk in goede orde worden gelegd. Een voordeel van de keramische tegels voor buiten is dat ze maatvast zijn. Dat maakt het gemakkelijker. Zoals het ook makkelijk is dat ze niet vervormen en buigen door de omstandigheden. Ze kunnen dus in één keer goed gelegd worden en daarna is er eigenlijk geen verdere zorg meer nodig. Daarom is het juist ook van belang om dit door een kenner te laten doen. Die zal ervoor zorgen dat er zonder problemen een goede tuin of een goed terras komt te liggen waar vele jaren plezier aan kan worden beleefd.

Verstelbare tegeldragers

Verstelbare tegeldragers worden toegepast onder keramische tegels die bijvoorbeeld op een dakterras of balkon liggen. Door deze tegeldragers kunnen de dakterrastegels op een ongelijk dakterras horizontaal worden gelegd en kan water door de open voegen tussen de tegels onder de tegels afgevoerd worden. Meestal dragen ze 2 cm dikke keramische tegels, maar ook bij dikker natuursteen bewijzen tegeldragers hun nut. Wij leveren tegeldragers voor verschillende hoogtes. In combinatie met speciale vormstukken, kan een hoogte van 45-50 cm worden bereikt.

Bij iedere tegeldrager hoort standaard een bitumenstempel voor onder de voet van de tegeldrager (bescherming van de dakbedekking) en een rubber zegel voor op het kruisstuk maar deze moeten in de webwinkel apart besteld worden van de tegeldrager.

Diverse bewerkingen 

Een keramische tegel bewerken met water en zand is ook mogelijk, diverse vormen snijden, logo's graferen en meer. Uniek werk wordt geleverd bij Exclusive-tiles! Naast deze formaten zijn er nog meer mogelijkheden op het gebied van keramische tegels. Bent u opzoek naar wat anders? Vraag naar de mogelijkheden.